• Betalen in termijnen
  • Examengerichte rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Kennisbank

Externe controle auto

Deze video legt uit hoe je een voertuig kunt controleren, inclusief de banden, verlichting, motor, kentekenplaat en ruitenwissers. Je leert hoe je verschillende dingen kunt meten, zoals de minimale profieldiepte van de banden, hoe je de motorolie controleert en de functie van de koelvloeistof. De video beantwoordt diverse vragen over het controleren van een voertuig.

Kruispunten

De video behandelt diverse onderwerpen die te maken hebben met verkeer, zoals het identificeren van verkeersborden, verkeerslichten, verkeerstekens en -regels. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over het herkennen en inschatten van een kruispunt, bijvoorbeeld of het een gelijkwaardig kruispunt is of geregeld, en welke stappen je moet nemen ter voorbereiding.

Invoegen en uitvoegen snelweg

In dit filmpje zullen we bespreken hoe je veilig kunt invoegen op een snelweg en uitvoegen van een snelweg. We zullen de belangrijke punten benadrukken waar je tijdens het invoegen en uitvoegen op moet letten.

Achteruit file parkeren

Ben je geïnteresseerd in tips voor veilig achteruit file parkeren? Bekijk ons filmpje over dit onderwerp waarin we uitleggen waar je op moet letten en hoe je het veilig kan doen.

Vooruit file parkeren

Wat zijn de belangrijke aandachtspunten bij het voorwaarts file parkeren en wat is de meest veilige methode om het te doen? In onze video leggen we de belangrijke punten uit en laten we zien hoe je vooruit file parkeren veilig kan doen.

Achteruit in een vak parkeren

Tijdens je examen is achteruit inparkeren een bijzondere verrichting. Het is daarom van belang dat je de techniek van het achteruit in een vak parkeren goed beheerst. In de video wordt op een veilige manier gedemonstreerd hoe je achteruit in een parkeervak kunt manoeuvreren.

Vooruit in een vak parkeren

Als je aan het lessen bent voor je rijbewijs, is vooruit inparkeren in een parkeervak een veelvoorkomende bijzondere verrichting. Wil je weten hoe je dit op een correcte en veilige manier kunt doen? Bekijk dan deze video waarin we stap voor stap laten zien en uitleggen hoe je dit kunt doen.

Recht achteruit rijden

Hoewel het wellicht op het eerste gezicht lijkt alsof recht achteruit rijden een simpele klus is, kan het in werkelijkheid best lastig zijn. In het filmpje worden de belangrijke aandachtspunten uitgelegd voor veilig recht achteruit rijden en de handelingen die daarbij nodig zijn.

Keren door middel van bocht achteruit

Wil je leren hoe je op een veilige manier achteruit kunt rijden en kunt omkeren in een bocht? Bekijk dan dit filmpje waarin we stap voor stap laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is. Hoewel het een lastige manoeuvre lijkt, kun je door het volgen van onze tips het snel en veilig onder de knie krijgen.

Keren door middel van steken

In deze video gaan we je laten zien hoe je de vaardigheid van het omkeren door middel van steken onder de knie krijgt. We zullen uitleggen waar je tijdens de manoeuvre op moet letten en laten zien hoe je het moet doen.

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Eindhoven en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende Rijschool Start Driving met kwaliteit

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren en waarborgen, willen wij er altijd zijn voor onze leerlingen. Wanneer jij behoefte hebt aan vragen, of twijfels hebt, schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om jou de meest persoonlijke begeleiding te kunnen leveren. En dat kunnen we alleen realiseren door open en transparant met jou te zijn!

Samen zullen we kijken naar de best mogelijke opties en mogelijkheden om jou zo snel mogelijk letterlijk en figuurlijk op weg te krijgen. Bij Rijschool Start Driving ben je al voor je het weet onderweg én op de weg met jouw rijbewijs!

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Ricardo Willemsen

★★★★★

De communicatie en kwaliteit waren geweldig. De rijinstructeurs zijn professionals en hechten waarde aan de ontwikkeling van de leerling. Van mij krijgen ze ongetwijfeld 5 sterren!

n-icon

Nikita Georgiadis

★★★★★

De rijinstructeurs zijn eerlijk en geven je duidelijk aan waar je aandachtspunten zitten. Ik heb met veel plezier rijlessen genomen van Start Driving en daarom geef ik ze het hoogste aantal aan sterren. Verdiend!

f-icon

Fanisa F

★★★★★

Heel fijn dat er ook vrouwelijke instructrices beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn heel ervaren en weten een goede band met je op te bouwen. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen.

g-icon

G. smits

★★★★★

Beste Rijschool van Eindhoven en omstreken met top instructeurs.
Als je goed, veilig en ontspannen les wil krijgen dan moet je bij Start Driving zijn.

h-icon

Hamid020

★★★★★

Ik heb bij meerdere rijscholen proeflessen gehad maar bij hem wist ik gelijk dat ik bij hem wou lessen en gezellige rij instructeurs

 

d-icon

Daisy Van De Zanden

★★★★★

Super fijne rijschool! Niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig. Elke les was een feestje met Ibo. Zeker een aanrader!!

 

5/5 - (163 stemmen)
Call Now Button