• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Over ons

over-ons-startdriving-eindhoven

Wat onderscheidt Rijschool Start Driving van andere rijscholen?

Als het gaat om rijscholen in Eindhoven en omgeving, heb je een overvloed aan keuzes beschikbaar. Rijschool Start Driving biedt echter iets wat ons onderscheidt van de rest! Wat maakt onze rijschool zo uniek?

 • Je zult zien dat je na je rij ­examen iets makkelijker in je auto stapt en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit.
 • Onze rijinstructeurs van Rijschool Start Driving vinden het belangrijk dat je iedere rijles iets leert en dat je met plezier in de auto rijdt.
 • Bij Rijschool Start Driving rijdt je verschillende routes die je ook op je examen kan verwachten.
 • Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk je rijvaardigheid.
 • Soms mag je ook zelf het ïnitiatief nemen om een eigen route te bepalen.

Met 8 jaar ervaring in de regio Eindhoven zijn wij ervan overtuigd dat onze rijlessen je een gedegen voorbereiding op je examentraject zullen bieden. Ons slagingspercentage getuigt van dit vertrouwen. Vertrouw ons en laten we beginnen met het bereiken van je doelen!

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Eindhoven en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende rijschool in Eindhoven

Wij streven ernaar om de beste rijlessen te geven die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften, waarbij alle wetten en regels volledig worden nageleefd. Je kunt er zeker van zijn dat we je niet zullen opjagen; veiligheid en vertrouwen zijn voor ons belangrijker dan al het andere. Daarom is ons team van instructeurs toegewijd aan het ontwikkelen van een gepersonaliseerd lesplan gebaseerd op jouw leertempo zodat je met gemak kunt rijden!

 • Hoog slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • 8 jaar ervaring
 • Nieuwe lesauto’s

Onze rijinstructeurs zijn niets minder dan professionals. Zij hebben de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat je optimaal wordt voorbereid op je praktijkexamen. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op – ons team geeft graag antwoord en zorgt ervoor dat aan al je wensen wordt voldaan!

erkende-rijschool-in-eindhoven
Examengerichte rijlessen

Examengerichte rijlessen

Onze manier van lesgeven is examengericht, met als doel het tijdig behalen van je praktijkexamen. We begrijpen wat prioriteit moet krijgen en hoe we je het beste kunnen voorbereiden op succes tijdens het examen. Onze expertise stelt ons in staat om inzichtelijk te maken welke gebieden tijdens het CBR praktijkexamen onder de loep worden genomen. We oefenen vooral op deze routes met rijden, zodat je sneller kunt slagen!

 • Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
 • Eerlijk advies
 • Betaal nooit teveel! Niet gereden rijlessen krijg je retour
 • Vriendelijke & geduldige instructeurs

Onze vriendelijke maar professionele rijinstructeurs zijn er om je persoonlijke rijlessen te geven. Bij ons is de keuze aan jou – je kunt kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke instructeur! Wij geloven dat het essentieel is dat onze leerlingen zich volledig op hun gemak voelen tijdens hun rijlessen. We streven er altijd naar om hen meerdere opties te bieden zodat ze zelf kunnen kiezen. Wil je meer weten over andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken wat het beste bij jouw behoeften past!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Ricardo Willemsen

★★★★★

De communicatie en kwaliteit waren geweldig. De rijinstructeurs zijn professionals en hechten waarde aan de ontwikkeling van de leerling. Van mij krijgen ze ongetwijfeld 5 sterren!

n-icon

Nikita Georgiadis

★★★★★

De rijinstructeurs zijn eerlijk en geven je duidelijk aan waar je aandachtspunten zitten. Ik heb met veel plezier rijlessen genomen van Start Driving en daarom geef ik ze het hoogste aantal aan sterren. Verdiend!

f-icon

Fanisa F

★★★★★

Heel fijn dat er ook vrouwelijke instructrices beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn heel ervaren en weten een goede band met je op te bouwen. Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen.

g-icon

G. smits

★★★★★

Beste Rijschool van Eindhoven en omstreken met top instructeurs.
Als je goed, veilig en ontspannen les wil krijgen dan moet je bij Start Driving zijn.

h-icon

Hamid020

★★★★★

Ik heb bij meerdere rijscholen proeflessen gehad maar bij hem wist ik gelijk dat ik bij hem wou lessen en gezellige rij instructeurs

 

d-icon

Daisy Van De Zanden

★★★★★

Super fijne rijschool! Niet alleen leerzaam, maar ook super gezellig. Elke les was een feestje met Ibo. Zeker een aanrader!!

 

5/5 - (154 stemmen)
Call Now Button