• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Start Driving is een erkende rijschool in Eindhoven die gespecialiseerd is in examengerichte lessen. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je met gemak slaagt voor je praktijkexamen en snel je rijbewijs kunt behalen. Bij Start Driving kun je rekenen op een hoog slagingspercentage en je hebt de keuze uit zowel automaat als schakel. Daarnaast biedt de rijschool flexibele lesuren aan, zodat je ook in de middag, avond of weekend rijles kunt volgen. Start nu met je rijlessen bij de beste rijschool in Eindhoven, Start Driving!

autorijschool eindhoven

Belangrijke punten om te onthouden:

 • Start Driving is een erkende rijschool in Eindhoven.
 • De instructeurs zijn gespecialiseerd in examengerichte lessen.
 • Hoog slagingspercentage voor praktijkexamens.
 • Flexibele lesuren beschikbaar, ook in de middag, avond en weekend.
 • Keuze tussen automaat en schakel.

Examengerichte rijlessen bij Start Driving in Eindhoven

Bij Start Driving kun je rekenen op examengerichte rijlessen. De instructeurs hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het voorbereiden van leerlingen op het CBR praktijkexamen. Ze zorgen ervoor dat je alle benodigde vaardigheden en kennis hebt om het examen met succes af te leggen. Met hun begeleiding en advies vergroot je de kans om in één keer te slagen. Start Driving heeft een hoog slagingspercentage en staat bekend om de goede resultaten die ze behalen met hun leerlingen.

“Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke keerpunt en bij Start Driving begrijpen ze dat. Daarom bieden ze examengerichte rijlessen aan die je optimaal voorbereiden op het praktijkexamen. Met de ervaren instructeurs, moderne lesauto’s en effectieve lesmethoden kun je met vertrouwen en zekerheid de weg op na het behalen van je rijbewijs.” – Sebastiaan, tevreden leerling bij Start Driving.

Wat zijn examengerichte rijlessen?

Examengerichte rijlessen zijn speciaal ontworpen om leerlingen voor te bereiden op het CBR praktijkexamen. Deze rijlessen richten zich op het aanleren van alle vaardigheden en kennis die nodig zijn om het examen succesvol af te leggen. De instructeurs van Start Driving hebben een grondige kennis van de exameneisen en weten precies waar ze op moeten letten tijdens de rijlessen. Bovendien worden deze lessen gegeven op de examenroutes van het CBR. Hierdoor voelt het examen aan als een herhaling van de rijlessen.

Door te kiezen voor examengerichte rijlessen bij Start Driving vergroot je de kans om in één keer te slagen voor het praktijkexamen. De instructeurs zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met de examenroutes, mogelijke valkuilen en specifieke manoeuvres die in het examen kunnen voorkomen.

De voordelen van examengerichte rijlessen bij Start Driving

Start Driving is zeer succesvol in het begeleiden van leerlingen naar een succesvol rijexamen. Hier zijn enkele voordelen van examengerichte rijlessen bij Start Driving:

 • Specialisatie in het voorbereiden van leerlingen op het CBR praktijkexamen.
 • Ervaren instructeurs die bekend zijn met de exameneisen.
 • Optimale focus op het aanleren van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het examen.
 • Begeleiding en advies om de kans op een succesvolle eerste poging te vergroten.
 • Hoog slagingspercentage en goede resultaten met leerlingen.
Rijschool Slagingspercentage Reviews
Start Driving 85% ★★★★★
Gemiddelde slagingspercentage Nederland 50% ★★★☆☆
Gemiddelde slagingspercentage Eindhoven 55% ★★★★☆

Met examengerichte rijlessen bij Start Driving ben je verzekerd van een gedegen voorbereiding op het praktijkexamen. Je zult meer vertrouwen krijgen in je rijvaardigheid en met succes het examen afleggen.

Betalen in termijnen bij rijschool Start Driving in Eindhoven

Bij rijschool Eindhoven is het mogelijk om in termijnen te betalen voor je rijlessen. Dit biedt flexibele betalingsmogelijkheden, zodat je de kosten van je rijopleiding kunt spreiden over een langere periode. Het behalen van je rijbewijs wordt hierdoor financieel haalbaar voor iedereen. Start Driving hanteert eerlijke tarieven en zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt. Bovendien ontvang je zelfs terugbetaling voor niet-gereden rijlessen, wat betekent dat je altijd waar voor je geld krijgt.

Mannelijke & Vrouwelijke instructeurs bij Start Driving in Eindhoven

Bij rijschool Start Driving in Eindhoven heb je de keuze uit mannelijke of vrouwelijke instructeurs. Ze begrijpen dat het belangrijk is om je op je gemak te voelen tijdens het rijden en een goede band op te bouwen met je instructeur. Daarom kun je kiezen voor een instructeur die het beste bij jouw voorkeur past. Beide instructeurs zijn vriendelijk, professioneel en hebben jarenlange ervaring. Ze zorgen ervoor dat je op een prettige en vertrouwde manier leert rijden.

rijles eindhoven

Als je rijlessen volgt bij Start Driving, kun je erop vertrouwen dat je les krijgt van een ervaren professional die volledig is opgeleid om je de beste rijvaardigheden bij te brengen. Of je nu liever les hebt van een mannelijke instructeur of een vrouwelijke instructeur, je kunt erop rekenen dat ze je begeleiden op een vriendelijke en professionele manier. Ze hebben beide veel ervaring in het geven van rijlessen en weten hoe ze je op je gemak kunnen stellen tijdens het rijden.

Keuzevrijheid en een persoonlijke aanpak

Bij Start Driving begrijpen ze dat je je prettig moet voelen bij je instructeur om optimaal te kunnen leren. Daarom hebben ze mannelijke en vrouwelijke instructeurs in dienst, zodat je de keuze hebt en kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu het liefst les krijgt van iemand van hetzelfde geslacht of juist liever van iemand van het andere geslacht, bij Start Driving is er altijd een instructeur die bij je past.

“Bij Start Driving kun je rekenen op mannelijke en vrouwelijke instructeurs die je op een prettige en professionele manier begeleiden tijdens het rijden.”

De instructeurs bij Start Driving hebben allemaal dezelfde missie: jou op een veilige en verantwoorde manier leren rijden. Ze zijn geduldig, vriendelijk en hebben veel ervaring in het lesgeven. Of je nu een beginner bent die net begint met rijlessen of al enige ervaring hebt, de instructeurs zullen hun lesmethode aanpassen aan jouw behoeften en niveau. Ze zorgen ervoor dat je op een prettige en vertrouwde manier leert rijden, zodat je met vertrouwen achter het stuur zit. Kies voor mannelijke of vrouwelijke instructeurs bij Start Driving in Eindhoven en begin vandaag nog met je rijlessen!

Gratis Proefles bij Start Driving in Eindhoven

Bij Start Driving kun je een gratis proefles aanvragen. Dit is een kennismaking met de rijschool en de instructeur, waardoor je kunt ervaren of de lesmethode en de instructeur goed bij jou passen. Tijdens de proefles krijg je ook een eerste indruk van de lesauto en de manier waarop rijlessen gegeven worden. Het is een vrijblijvende kennismaking, dus je zit nergens aan vast. Profiteer van de gratis proefles en ontdek of Start Driving de rijschool is voor jou.

Waarom een gratis proefles?

Een gratis proefles is de ideale manier om te bepalen of Start Driving de juiste rijschool voor jou is. Tijdens de proefles kun je de instructeur ontmoeten, vragen stellen en ervaren hoe het is om rijles te volgen bij Start Driving. Je krijgt een gevoel voor de lesmethode en de manier waarop de instructeur lesgeeft. Dit helpt je om een weloverwogen beslissing te nemen voordat je je definitief inschrijft.

Ik was erg tevreden met mijn gratis proefles bij Start Driving. De instructeur was vriendelijk en geduldig, en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik kon mijn vragen stellen en kreeg een duidelijk beeld van wat ik kon verwachten tijdens de rijlessen. Dit heeft me geholpen om de keuze te maken om bij Start Driving te gaan lessen.” – Lisa, voormalige leerling Start Driving

De gratis proefles is een vrijblijvende kennismaking en verplicht je tot niets. Je kunt rustig nadenken of Start Driving de rijschool is die het beste bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw gratis proefles!

Voordelen van een gratis proefles bij Start Driving:
– Maak kennis met de instructeur en de lesmethode
– Ervaar hoe het is om rijles te volgen bij Start Driving
– Krijg een eerste indruk van de lesauto en het lesmateriaal
– Vrijblijvende kennismaking zonder verplichtingen

Automaat rijlessen bij Start Driving in Eindhoven

Bij rijschool Start Driving in Eindhoven bieden ze een ruime keuze aan rijlessen, waaronder autorijslessen in een automaat. Met moderne lesauto’s bieden ze een comfortabele en veilige rijervaring. Het volgen van automaat rijlessen heeft verschillende voordelen. Je kunt je volledig concentreren op het verkeer zonder te hoeven schakelen, waardoor je beter kunt anticiperen op andere weggebruikers en verkeerssituaties. Dit maakt het eenvoudiger om de controle over de auto te behouden en je rijvaardigheden te verbeteren.

Automaat rijlessen Eindhoven

Start Driving staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun automaat rijlessen. De ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door het leerproces en zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met het rijden in een automaat. Ze passen de lessen aan jouw leerbehoeften en -tempo aan, zodat je op een prettige en effectieve manier leert rijden.

Of je nu specifiek voor automaat rijlessen kiest vanwege persoonlijke voorkeur of vanwege een medische reden, bij Start Driving ben je aan het juiste adres. Ze helpen je graag op weg naar een succesvolle rijervaring en het behalen van je rijbewijs.

Voordelen van automaat rijlessen bij Start Driving
– Geen schakelen, volledige concentratie op het verkeer
– Beter anticiperen op andere weggebruikers en verkeerssituaties
– Verbetering van de controle over de auto
– Aanpassing van de lessen aan jouw tempo en behoeften
– Ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap
– Prettige en effectieve leerervaring

Motorrijbewijs halen bij Start Driving in Eindhoven

Start Driving biedt ook motorrijlessen aan in Eindhoven. Of je nu het A1, A2 of A rijbewijs wilt halen, de ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden. Ze kennen de examenroutes van het CBR en kunnen je dus examengericht begeleiden. Bij Start Driving kun je rekenen op een gedegen motorrijopleiding, waarbij veiligheid en goede begeleiding centraal staan.

Haal je motorrijbewijs bij Start Driving in Eindhoven en geniet van de vrijheid op twee wielen.

motorrijbewijs eindhoven

Ben je op zoek naar een motorrijschool in Eindhoven waar je terecht kunt voor motorrijlessen? Dan ben je bij Start Driving aan het juiste adres. Start Driving is gespecialiseerd in het opleiden van motorrijders en biedt een uitgebreid lesprogramma aan om je voor te bereiden op het examen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de ervaren instructeurs van Start Driving zorgen ervoor dat je de juiste vaardigheden en kennis ontwikkelt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Tijdens de motorrijlessen bij Start Driving leer je onder andere het beheersen van de motor, het maken van bochten, het rijden op verschillende wegtypen en het uitvoeren van bijzondere verrichtingen. De instructeurs begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je op je eigen tempo kunt leren. Daarnaast worden de lessen aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en niveau, zodat je altijd het maximale uit elke les haalt.

Voordelen van motorrijlessen bij Start Driving

 • Ervaring: Start Driving heeft ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het geven van motorrijlessen. Ze hebben alle kennis en vaardigheden om jou goed voor te bereiden op het examen en je vertrouwen te geven op de motor.
 • Examengerichte begeleiding: De instructeurs van Start Driving kennen de examenroutes van het CBR en kunnen je dus examengericht begeleiden. Zo weet je precies wat je kunt verwachten tijdens het examen en kun je je goed voorbereiden.
 • Veiligheid: Veiligheid staat bij Start Driving altijd voorop. Tijdens de motorrijlessen wordt er veel aandacht besteed aan het aanleren van veilig rijgedrag en het verhogen van je verkeersinzicht. Zo word je een verantwoordelijke motorrijder.
 • Flexibiliteit: Start Driving biedt flexibele lestijden aan, zodat je de motorrijlessen kunt plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu overdag, ’s avonds of in het weekend wilt lessen, bij Start Driving is alles mogelijk.

Ben je er klaar voor om je motorrijbewijs te halen? Neem dan contact op met Start Driving in Eindhoven en plan jouw eerste motorrijles. Start Driving helpt je graag op weg naar het behalen van je motorrijbewijs.

Scooter rijbewijs halen bij Start Driving in Eindhoven

Wil je graag je scooter rijbewijs halen? Bij Start Driving ben je aan het juiste adres voor scooter rijlessen in Eindhoven. Vanaf 16 jarige leeftijd kun je al beginnen met het volgen van scooterrijlessen bij deze erkende rijschool. Zodra je je scooterrijbewijs behaalt, mag je legaal een brommer of snorfiets besturen. Het behalen van je scooterrijbewijs is daarnaast een uitstekende manier om alvast ervaring op te doen in het verkeer voordat je aan je autorijbewijs begint.

Start Driving zorgt ervoor dat je snel en veilig leert rijden op een scooter, zodat je optimaal kunt genieten van je vrijheid op de weg. Met ervaren instructeurs en een persoonlijke aanpak kun je rekenen op kwalitatieve scooterrijlessen die aansluiten bij jouw leerbehoeften. Of je nu volledig nieuw bent in het verkeer of al wat ervaring hebt, Start Driving begeleidt je naar het behalen van je scooterrijbewijs in Eindhoven.

scooterrijbewijs eindhoven

Voordelen van het scooterrijbewijs halen bij Start Driving

 • Erkende rijschool in Eindhoven
 • Deskundige en ervaren instructeurs
 • Persoonlijke begeleiding en aandacht voor jouw leerbehoeften
 • Snel en veilig leren rijden op een scooter
 • Voorbereiding op het scooterrijexamen

Het halen van je scooterrijbewijs opent de deuren naar meer vrijheid en mobiliteit. Neem vandaag nog contact op met Start Driving in Eindhoven en start met je scooterrijlessen. Haal je scooterrijbewijs bij de beste rijschool in de regio!

Aanhanger rijbewijs BE halen bij Start Driving in Eindhoven

Rijschool Start Driving in Eindhoven biedt ook aanhangwagenrijlessen aan. Met het behalen van je aanhanger rijbewijs BE mag je met een aanhanger rijden achter je auto. Dit is ideaal als je regelmatig grote of zware ladingen wilt vervoeren.

Start Driving heeft ervaren instructeurs die je begeleiden bij het rijden met een aanhanger en je voorbereiden op het CBR praktijkexamen. Ze leren je de juiste technieken, veiligheidsregels en manoeuvres die nodig zijn om met een aanhanger te rijden. Je krijgt goed inzicht in het gebruik van spiegels, het inschatten van de draaicirkel en het doseren van de remkracht.

De instructeurs van Start Driving zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en met de nodige kennis de weg op gaat met een aanhanger. Ze helpen je om alle aspecten van het rijden met een aanhanger onder de knie te krijgen, zodat je je aanhanger rijbewijs BE snel en efficiënt kunt behalen.

Start Driving biedt flexibele lestijden aan, zodat je de aanhangwagenrijlessen kunt plannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu in de ochtend, middag, avond of in het weekend wilt lessen, er is altijd een geschikt moment beschikbaar.

Wacht niet langer en haal je aanhanger rijbewijs BE bij Start Driving in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsles en ontdek de professionele begeleiding die ze bieden bij het behalen van je aanhanger rijbewijs.

Geldigheid rijbewijs Maximaal gewicht aanhanger (leeg gewicht + laadvermogen)
B 3.500 kg
B+ (code 96) 4.250 kg
C1+E 12.000 kg

Aanhanger gewichten en rijbewijscategorieën

Om met een aanhanger te mogen rijden, heb je een rijbewijs BE nodig. Het maximale gewicht van de aanhanger (het leeggewicht plus het laadvermogen) dat je met dit rijbewijs mag trekken, varieert afhankelijk van de categorie.

Met rijbewijs B mag je een aanhanger tot 3.500 kg trekken. Wil je een zwaardere aanhanger tot 4.250 kg trekken, dan heb je naast rijbewijs B ook code 96 nodig (rijbewijs B+). Voor nog zwaardere aanhangers tot 12.000 kg heb je rijbewijs C1+E nodig.

Het is belangrijk om de juiste rijbewijscategorie te hebben voor het gewicht van de aanhanger die je wilt trekken. Bij Start Driving helpen de instructeurs je graag bij het bepalen van de juiste rijbewijscategorie en zorgen ze ervoor dat je de benodigde vaardigheden ontwikkelt om veilig met een aanhanger te rijden.

Daarom kies je voor Start Driving als jouw rijschool in Eindhoven

Start Driving is dé rijschool in Eindhoven waar je terecht kunt voor kwalitatieve rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Met examengerichte rijlessen, ervaren instructeurs en moderne lesauto’s ben je verzekerd van een persoonlijke en effectieve leerervaring. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs, scooterrijbewijs of aanhanger rijbewijs wilt halen, bij Start Driving ben je aan het juiste adres.

De rijschool bereidt je grondig voor op het praktijkexamen van het CBR, waardoor je met vertrouwen kunt deelnemen en een grote kans hebt om in één keer te slagen. Het flexibele lestijden biedt je de mogelijkheid om rijlessen in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt, zelfs in de avonduren en in het weekend.

Start Driving staat bekend om de hoge kwaliteit van de rijlessen en het persoonlijke contact met de instructeurs. Je wordt stap voor stap begeleid en krijgt alle nodige vaardigheden en kennis aangereikt om een veilige en zelfverzekerde bestuurder te worden. Neem vandaag nog contact op met Start Driving in Eindhoven en begin je avontuur op de weg.

FAQ

Wat maakt Start Driving de beste rijschool in Eindhoven?

Start Driving is een erkende rijschool gespecialiseerd in examengerichte lessen. Met ervaren instructeurs, een hoog slagingspercentage en flexibele lesuren, ben je verzekerd van een kwalitatieve rijopleiding.

Wat houdt examengerichte rijlessen in?

Examengerichte rijlessen betekent dat de instructeurs van Start Driving je voorbereiden op het CBR praktijkexamen. Ze zorgen ervoor dat je alle benodigde vaardigheden en kennis hebt om het examen met succes af te leggen. De rijlessen worden gegeven om de examenroutes van het CBR.

Kan ik in termijnen betalen voor mijn rijlessen?

Ja, bij rijschool Start Driving in Eindhoven is het mogelijk om in termijnen te betalen. We bieden flexibele betalingsmogelijkheden aan, zodat je de kosten van je rijopleiding kunt spreiden over een langere periode.

Kan ik kiezen tussen mannelijke en vrouwelijke instructeurs?

Ja, bij Start Driving in Eindhoven heb je de keuze tussen mannelijke en vrouwelijke instructeurs. We begrijpen dat het belangrijk is om je op je gemak te voelen tijdens het rijden en daarom bieden ze instructeurs aan die het beste bij jouw voorkeur passen.

Kan ik een gratis proefles aanvragen?

Ja, bij Start Driving kun je een gratis proefles aanvragen. Dit is een vrijblijvende kennismaking met de rijschool, instructeur en lesmethode. Zo kun je ervaren of Start Driving de juiste rijschool voor jou is.

Biedt Start Driving automaat rijlessen aan?

Ja, bij Start Driving in Eindhoven kun je kiezen tussen automaat of schakel rijlessen. We hebben moderne lesauto’s die zorgen voor een comfortabele rijervaring. Automaat rijlessen hebben als voordeel dat je je volledig kunt concentreren op het verkeer.

Kan ik ook mijn motorrijbewijs halen bij Start Driving in Eindhoven?

Ja, bij Start Driving kun je ook je motorrijbewijs halen. De ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het behalen van het A1, A2 of A rijbewijs. We bieden een gedegen motorrijopleiding waarbij veiligheid en goede begeleiding centraal staan.

Kan ik bij Start Driving in Eindhoven mijn scooter rijbewijs halen?

Ja, bij Start Driving in Eindhoven kun je ook je scooter rijbewijs halen. Met het behalen van je scooterrijbewijs mag je legaal een brommer of snorfiets besturen. Start Driving zorgt ervoor dat je snel en veilig leert rijden op een scooter.

Biedt Start Driving aanhangwagenrijlessen aan?

Ja, Start Driving biedt aanhangwagenrijlessen aan. Met het behalen van je aanhanger rijbewijs BE mag je met een aanhanger rijden achter je auto. De ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij het rijden met een aanhanger en je voorbereiden op het CBR praktijkexamen.

Waarom zou ik kiezen voor Start Driving in Eindhoven?

Start Driving is de beste rijschool in Eindhoven en biedt een kwalitatieve en persoonlijke rijopleiding aan. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs, scooterrijbewijs of aanhanger rijbewijs wilt halen, bij Start Driving ben je in goede handen.

Rate this post
Call Now Button